• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Hond » Voeding » Dieetvoeding » Puur en Eenvoudig

Puur en Eenvoudig

Gepubliceerd op 8 maart 2020 om 16:01

Bij Opti Life werken we met pure, eenvoudige ingrediënten. Zo krijgt je hond de juiste voedingsstoffen binnen.


Krachtige dierlijke eiwitten

Minstens 73% van onze eiwitten zijn van dierlijke afkomst. Ze zijn smakelijker, beter verteerbaar en hebben een hogere biologische waarde dan plantaardige eiwitten. De perfecte basis voor gezonde hondenvoeding.

Lam, kip en zalm: de toppers in onze korrels

Deze hoogwaardige en lekkere bronnen van eiwit zijn makkelijk te verteren en vormen de basis van een gezond dieet, een mooie lichaamsbouw en optimale groei. Onze Chicken & Rice hondenbrokken bevatten enkel dierlijke eiwitten afkomstig van kip en ei. Heel voedzaam, én makkelijk te verteren. 

Rijst, ideaal voor vlotte vertering

In onze voeding gebruiken we enkel rijst en geen andere granen. Een hoogwaardig en vlot verteerbaar ingrediënt dat het risico op voedselintolerantie sterk verlaagt. 

Geen gluten, geen allergieën

Onze voeding bevat geen glutenhoudende granen en is dus hypoallergeen. Bovendien voegen we geen artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen toe.

 

Gezonde brokken voor een gelukkige hond

Je hond en jij, da’s iets bijzonders. Jullie verstaan elkaar zonder woorden, zijn kameraden, kompanen die een leven delen. Dat de hond de oudste vriend is van de mens, mag dan al een cliché zijn, het maakt het niet minder waar. Bij Opti Life willen we jou daarom al het nodige geven om zorgeloos te genieten van avonturen met je viervoeter


De sterke band tussen honden en baasjes voeden, dat is waar we voor gaan.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.