• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Hond » Voeding » Droogvoer » Cavom, Perfecte Voeding voor Elke Hond

Cavom, Perfecte Voeding voor Elke Hond

Waarom Cavom voor uw hond

Cavom is een voeding met grotendeels ontsloten, lichtverteerbare granen. Met een goede kwaliteit dierlijke en plantaardige eiwitten voor een optimaal aminozuurpatroon. Met uiteraard eersteklas vetten en plantaardige oliën, een goede balans tussen vetten en oliën zorgt voor een prima verhouding omega 3 en omega 6 vetzuren.

 

Essentiële voedingstoffen

Cavom bevat alle essentiële voedingstoffen in de juiste verhouding. Bijvoeren van vitaminen en mineralen is daarom niet nodig en zelfs af te raden, omdat Cavom absoluut volledig is. Alleen uw dierenarts kan in speciale gevallen anders adviseren.

  

Beter gebit

Cavom houdt het gebit van uw hond langer gaaf, omdat de korrel vrij hard is gehouden. Hierdoor wordt de vorming van tandsteen tegengegaan. Voor oudere en heel jonge honden kan de korrel eenvoudig zachter gemaakt worden met karnemelk of water.

 

Meer energie voor uw hond

Cavom is voordelig in gebruik door de hoge energiewaarde en de lichte verteerbaarheid. Uw hond heeft minder voer nodig met als gevolg weinig ontlasting. Uit de praktijk blijkt dat cavom in staat is zelfs verwaarloosde honden weer een goede conditie en een glansende vacht te bezorgen.

 

Langer houdbaar

Cavom bevat een gering vochtpercentage. Ook daarom is cavom lang houdbaar. Het is wel noodzakelijk steeds vers drinkwater voor uw hond neer te zetten.

Cavom® bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding.
Cavom bevat vlees, geen onnodige schadelijke kleur-, reuk- en smaakstoffen.

Perfecte voeding voor elke hond!

 

Cavom is de volledige en hoogwaardige maaltijd voor uw hond

Cavom brengt en houdt uw hond in topconditie. Cavom bevat alle voedingstoffen in de juiste verhouding. Het bijvoeren van vitaminen is daarom niet nodig. Cavom bevat puur vlees en is vrij van onnodige schadelijke kleur, reuk en smaakstoffen.

Er is bewust gekozen voor geperste brokken in de meest zuivere vorm. (zonder toevoeging van stoom tijdens het persen) Door de samenstelling van grondstoffen, toegevoegde vloeistoffen, toegevoegde zelf ontwikkelde premixen, voorbereiding en het persen van dit homogene mengsel komt men tot een kwalitatief hoogwaardig voer. Er wordt gestreefd naar een harde, slijtvaste korrel die qua structuur open en enigszins poreus is, waardoor de geur van de bestanddelen beter vrij komt.

 

Geperste brokken hebben diverse voordelen

  • Tijdens het fabriceren wordt er minder energie verbruikt en is daardoor minder belastend voor het milieu.
  • Grondstoffen behouden hun waarde omdat tijdens het persproces de brokken ruim onder de 100 ºC blijven.
  • Vitaminen, mineralen en overige ingredienten blijven hierdoor volledig intact.
  • Geperste brokken belasten de maag minder en bovendien is de vertering van de brokken beter doordat de brokken veel sneller in de maag oplossen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.