• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Hond » Voeding » Droogvoer » Dr John

Dr John

Wat u uw hond geeft, is belangrijk voor u en voor ons. 

Hoe voedzaam het dieet is, zal een rol spelen in de gezondheid, conditie en het geluk van uw hond en uiteindelijk de kwaliteit en duur van het leven kunnen bepalen dat ze genieten.

 

Ingrediënten

Dit zijn enkele van de typische ingrediënten die we in onze hondenvoeding formuleren. Niet alle ingrediënten zitten in elk product, dus neem contact met ons op voor meer informatie. Sommige grondstoffen worden verder verwerkt dan op de foto's wordt getoond voordat ze bij ons aankomen, zodat ze stabiel en geschikt zijn voor gebruik.

Volle granen bieden een bron van vezels en geven langzaam energie af gedurende de dag, zodat ze kunnen helpen bij het beheersen van de eetlust en het handhaven van goede niveaus van energie en uithoudingsvermogen wanneer dat nodig is. We gebruiken volle granen van lokale leveranciers (waar mogelijk) in plaats van meel of andere derivaten om ervoor te zorgen dat honden alle voordelen van deze ingrediënten krijgen. Deze volle granen bevatten andere nuttige verbindingen, bijvoorbeeld bèta-glucanen in haver en gerst waarvan wordt gedacht dat ze een aantal voordelen hebben bij honden met spijsvertering, huid en gewrichtsgezondheid. Er zijn ook natuurlijke prebiotica aanwezig in volle granen die de groei van nuttige bacteriën in het spijsverteringsstelsel van de hond kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld fructanen en arabinoxylanen in tarwe.

 

Dierlijke eiwitten zitten boordevol voordelige hoogwaardige aminozuren, essentieel voor groei, conditie en reparatie. We betrekken al deze ingrediënten uit het Verenigd Koninkrijk en ze omvatten alle stukken vlees en orgaanvlees en een kleine hoeveelheid bot (omdat het mineralen levert in een biologisch beschikbare vorm), die allemaal geschikt zouden zijn voor menselijke consumptie.

Andere eiwitten zijn opgenomen om het aminozurenprofiel van de voeding in evenwicht te brengen, maar sommige van deze eiwitten hebben verdere voordelen voor honden en kunnen energie en vitamines bieden voor opgroeiende pups of prestatiehonden.

Groenten zijn opgenomen in veel van onze diëten omdat ze een natuurlijke bron van sommige voedingsstoffen zijn. We gebruiken wortelen, aardappelen en erwten omdat ze koolhydraten, vezels, vitamine C en bètacaroteen bevatten.

Natuurlijk komen onze oliën en vetten in veel grotere verpakkingen dan deze hieronder weergegeven, maar we gebruiken een gezonde mix van kippenvet (vol mono- en meervoudig onverzadigde vetten), lijnzaad (rijk aan omega 6 en 9 en andere enkelvoudig onverzadigde vetzuren) en vis oliën die afkomstig zijn van zalm en dus van nature veel omega-3 vetzuren bevatten.

Al onze diëten zijn compleet en vereisen geen aanvulling voor de normale gezondheid, maar in sommige van onze formules voegen we enkele speciale ingrediënten toe, gewoon om een ​​beetje meer te helpen.

Groenlipmosselextract uit Nieuw-Zeeland is een natuurlijke bron van glucosamine met EPA (eicosapaentoïnezuur). Deze verbindingen kunnen gewrichten ondersteunen en hebben een ontstekingsremmend effect.

Een botanische mix van gedroogde salie, oregano, munt, rozemarijn, kurkuma en gember wordt ook toegevoegd aan ons gewrichtscomplex.

Yucca schidigera (een woestijnachtige plantensoort) bevat saponinen waarvan is vastgesteld dat ze bij honden geurstoffen uit het spijsverteringsstelsel verwijderen, waardoor ongewenste fecale geuren worden verminderd.
Fructo-oligosaccharide (FOS) is een probioticum dat voedingsstoffen levert om de groei van nuttige bacteriën in de darm te ondersteunen, die vervolgens de spijsvertering kunnen bevorderen.

Choline-gestabiliseerd orthosilicic acid (ChOSA) is een biobeschikbare vorm van silicium die kan helpen de groeiende botten te ondersteunen en te herstellen.

Geconjugeerd linolzuur (CLA) is een heilzaam vet met voedingsstofverdelingseigenschappen die het metabolisme van vet bevorderen in plaats van het op te slaan. Dit is interessant voor honden die moeten afvallen of gevoelig zijn voor gewichtstoename.

Alle Gilbertson- en Page-diëten zijn gegarandeerd volledig qua voedingswaarde en uitgebalanceerd en we hebben diëten die geschikt zijn voor honden in elke fase van hun leven en activiteit (werken, prestaties, metgezel of met pensioen). Naast de belangrijkste voedingsstoffen bevatten de formules ook alle essentiële vitamines en mineralen die honden nodig hebben voor hun gezondheid, prestaties en metabolisme.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.