• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Hond » Voeding » Droogvoer » Europremium

Europremium

Waarom wij al meer dan twintig jaar investeren in hoogkwalitatieve droogvoeding voor honden? Omdat voor ons enkel het beste goed genoeg is. Net zoals je enkel de beste voeding wil voor je trouwe viervoeter want een gelukkige hond is een gelukkig baasje.

Wij ontwikkelen onze producten in samenwerking met toegewijde dierenartsen en gespecialiseerde voedingsdeskundigen.

Specifieke behoeften

We vertalen onze knowhow in een uitgebreid assortiment van producten waaruit je het meest geschikte product voor jouw hond kunt kiezen. Naast de kwalitatieve hondenbrokken die voorzien in de dagelijkse behoeften van je viervoeter, bieden we ook formules aan voor honden met meer specifieke voedingsbehoeften. Denk aan een glutenallergie, overgewicht of een gevoelige spijsvertering.

Hondenvoeding van Euro-Premium bevat veel dierlijke eiwitten, een optimale mix van vitaminen en makkelijk verteerbare ingrediënten. Dat maakt dat je hond in elk stadium van zijn leven de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. De brokken zijn aangepast aan de leeftijd van je hond, want die bepaalt hoe groot ze mogen zijn.

Verder bevatten al onze producten:

  • enkel natuurlijke bestanddelen zonder ggo’s (genetisch
 gemodificeerde organismen)
  • geen kleurstoffen
  • geen smaakstoffen

Euro-Premium zet het welzijn van je huisdier op de eerste plaats, want een gelukkige hond is een gelukkig baasje. Onze hondenvoeding wordt gemaakt volgens de strengste Europese richtlijnen in de meest geavanceerde fabrieken.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.