• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Hond » Voeding » Droogvoer » Beestig Goedkoop Healthy Paws

Beestig Goedkoop Healthy Paws

Healthy Paws werd tien jaar geleden opgericht met één doel voor ogen: een natuurlijker, hypoallergeen dieet bieden voor honden die alleen de beste natuurlijke ingrediënten gebruiken. U zult in geen van onze recepten bijproducten, dierlijke bijproducten, kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en additieven vinden; elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd om de hond een bijzonder voedingsvoordeel te bieden.

Onze voedingsfilosofie wordt gevormd door jarenlange veterinaire ervaring. In die tijd hebben we erkend dat veel kwalen waar honden last van hadden, het gevolg waren van een slecht dieet. In veel gevallen kunnen symptomen worden verlicht of zelfs genezen door een natuurlijker hypoallergeen dieet te voeren.

Healthy Paws begon met twee recepten, Game en Millet plus Konijn en Bruine Rijst die alternatieve eiwit- en koolhydraatbronnen leverden die op dat moment niet vaak op de markt waren. Onze focus was om een ​​uitgebalanceerd hondenvoer samen met een voedingskruidensupplement en een reeks lekkernijen te produceren om dit aan te vullen.

Onze toewijding om het geweldige werk en de filosofie van Healthy Paws voort te zetten, zag in 2015 een enorme investering die leidde tot de ontwikkeling van nieuwe recepten waardoor we een volledig assortiment producten voor het hele leven kunnen aanbieden

Hier bij Healthy Paws blijven we streven naar perfect uitgebalanceerde, heerlijke diëten die een gezonde huid en glanzende vacht, een goede spijsvertering, steviger en minder ontlasting bevorderen, wat resulteert in een gezonde, gelukkige huisdier en eigenaar.

Onze recepten worden van nature bewaard met gemengde tocoferolen (vitamine E) en rozemarijn. Al onze diëten zijn hypoallergeen omdat ze geen tarwe, tarwegluten, rundvlees, soja, zuivelproducten of andere ingrediënten bevatten die worden geassocieerd met allergieën of intoleranties.

Ingrediënten die worden gebruikt in onze complete voedingsmiddelen

Konijn

Een unieke en goed verteerbare eiwitbron die zeer voedzaam is. Uitstekend voor honden die intolerant zijn geworden voor vele andere vormen van eiwit.


Bruine rijst

Geweldige koolhydraatbron die perfect is voor honden die tarwe niet kunnen verdragen. Een goede bron van vezels en biedt toegevoegde vitamines en mineralen voor energie.


Lijnzaad

Een goede bron van Omega 3-vetzuren die de gezondheid van de huid en vacht kunnen ondersteunen en de celgroei kunnen helpen bevorderen en een gezond hart kunnen behouden.


Alfalfa (Luzern)

Helpt het bloed te reinigen en helpt het lichaam bij de assimilatie van eiwitten, vetten en koolhydraten. Een rijke bron van natuurlijke bètacaroteen, calcium en vitamine A, D en K.


Zeewier

Dit is een uitstekende bron van jodium en mineralen die helpen om een ​​goed metabolisme, een goede vacht en groei te behouden.


Eend

Een goede bron van enkelvoudig onverzadigde vetzuren met Omega 3 en Omega 6 vetzuren.


Hertevlees

Een natuurlijk mager vlees met veel eiwitten, weinig verzadigde vetzuren en een hoger ijzergehalte dan elk ander rood vlees.


Gerst

Een goede bron van enkelvoudig onverzadigde vetzuren met Omega 3 en Omega 6 vetzuren.

Haver

Haver is een geweldige koolhydraatbron die enigszins verschilt van rijst omdat het in vergelijking daarmee een langzamere afgifte van energie oplevert. Hierdoor kan de hele maaltijd langzamer worden verteerd en worden de pieken en dalen die soms na een maaltijd kunnen optreden geminimaliseerd.


Zalmolie

Omega-3 vetzuren toegevoegd, EPA en DHA afgeleid van visolie van hoge kwaliteit. Deze kunnen helpen om soepele en flexibele gewrichten te behouden.


Zonnebloemolie

Rijk aan vitamine E en een bron van linolzuur die essentieel is voor celvorming, gezonde groei en het behoud van een gezonde huid en vacht.


Wortel

Wortel levert waardevolle vitamines, mineralen en sporenelementen die bijdragen aan een uitgebalanceerd dieet. Het hoge caroteengehalte is een essentiële voorloper van vitamine A.


Paardebloem

Helpt bij het reinigen en ontgiften en is een rijke bron van vitamines, mineralen en antioxidanten.


Klavers

Is al lang gewaardeerd als een boost voor het lymfestelsel. Helpt een gezonde huid te bevorderen.


Veenbes

Een natuurlijke bron van vitamine C. Helpt de gezonde functie van de urinewegen te ondersteunen. Hoog in antioxidanten.


Gierst

Zeer voedzaam, glutenvrij, niet-zuurvormend, zeer verteerbaar, gunstig voor de maag, milt en pancreas en een van de beschikbare allergene ingrediënten. Het bevat talloze nuttige voedingsstoffen, is rijk aan vezels, B-complex vitamines en essentiële aminozuren. Millet verlaagt de glycemische index waardoor het dier gelijkmatiger energie kan gebruiken.

 
Ingrediënten die worden gebruikt in onze supplementen


Zeewier

Dit is een uitstekende bron van jodium en mineralen en helpt een goed metabolisme, een goede vacht en groei te behouden.


Brandnetel

Is een rijke bron van calcium. Helpt bij het handhaven van een gezonde bloedsomloop.


Lijnzaad

Een goede bron van Omega 3-vetzuren die de gezondheid van de huid en vacht ondersteunen en de celgroei bevorderen en een gezond hart behouden.


Peterselieblad

Een uitstekende bron van 3 vitale voedingsstoffen, vitamine C, bètacaroteen en foliumzuur. Dit zijn belangrijke antioxidanten die de bescherming tegen vrije radicalen kunnen helpen behouden.


Hennep

Een rijke bron van Omega 6 en Omega 3 in een perfecte balans. Hennepzaad bevat een gezonde balans van essentiële vetten, gemakkelijk verteerbare eiwitten, calcium, zink en ijzer.


Paardenbloem wortel

Helpt bij een effectieve spijsvertering en is een rijke bron van vitamines en mineralen.


Spinazie

Rijk aan ijzer. Het is zeer voedzaam en een goede bron van vezels, calcium, kalium en vitamine A, B6 en K.

Melkdistel

Dit helpt het leverontgiftingsproces te handhaven. Het ondersteunt voedingswaarde het vermogen van de lever om de leverfunctie te behouden.


Luzerne

Helpt het bloed te reinigen en helpt het lichaam bij de assimilatie van eiwitten, vetten en koolhydraten. Een rijke bron van natuurlijke bètacaroteen, vezels en vitamines A, E, B6, K & D. Ook een goede bron van mineralen, calcium, ijzer, mangaan, kalium en fosfor.


Biergist

Een geweldige bron van essentiële B-vitamines, mineralen waaronder zink en hoogwaardige eiwitten. Deze helpen bij het beheersen van het afstoten en helpen een gezonde huid en vacht te bevorderen.


Spirulina

Een rijke bron van voedingsstoffen. Het bevat veel bètacaroteen en heeft de hoogst bekende plantaardige bron van B12, essentieel voor gezonde zenuwen en weefsels. Met hoge concentraties vitamine A, B1, B2, B6, D, E en K heeft het een opmerkelijke concentratie voedingsstoffen.


Waterkers

Is zeer rijk aan ijzer, calcium en vitamine A, C, D en E. Het helpt het spijsverteringsproces te ondersteunen.


Gerstgras

Dit heeft een scala aan vitamines en mineralen en is rijk aan chlorofyl. Helpt bij het bevorderen van een gezonde huid en vacht, verfrist de adem, ondersteunt de spijsvertering en behoudt het energieniveau.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.