• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Hond » Voeding » Graanvrij » Natyka Holistic Dogfood

Natyka Holistic Dogfood

Olivier Schimpf is de oprichter van het merk Natyka. Een fokker met een passie voor raszuivere Siberische Husky's met een internationale reputatie. Met zijn honden heeft hij voor meer dan 15 jaar ongelooflijke resultaten bereikt.

Meer dan 200 kampioenstitels, inclusief Internationaal, Wereld- en Europees kampioen. Verkozen als 'Fokker van het jaar 2008" door het Amerikaanse tijdschrift "Siberian USA".

Sinds 2009 onderneemt Olivier nieuwe projecten zoals onbegeleide slede expedities in het noordelijk halfrond; wie beter dan hij zou de voedingsbehoeften van onze honden kunnen begrijpen!

"Voor de liefde voor mijn honden, kreeg ik in 1999 het idee om een ​​veel betere voeding te ontwikkelen dan die ik meestal vond in de winkels. De voedingsbehoeften van mijn honden kennende, wilde ik echt een product van hoge kwaliteit met een hoofdbestanddeel van dierlijke eiwitten, wat het product rijkdom en specificiteit geeft, in plaats van plantaardige eiwitten". Door Natyka ’s producten te gebruiken betekent dit zonder meer dat u uw hond en zijn natuurlijke behoeften respecteert.

 

Ons doel

Ons doel is te blijven zoals we zijn begonnen: hartstochtelijk houdend van honden en daarom hebben we geen winst oogmerk ten koste van onze kwaliteit. Voortdurend zijn we op zoek om onze producten te verbeteren, of het nu ons voedsel is of onze verschillende Natyka verzorgingsproducten.

Het Natyka merk en partners hebben een kwaliteitsmanagement systeem volgens ISO 9001-2008. Het gebruik van HACCP staat onder voortdurende controle van de controle-instanties van de Europese Unie. Het is één van de weinige bedrijven in deze industrie die hernieuwbare energiebronnen gebruikt.

       

Ons streven naar kwaliteit:

Traceerbaarheid

Bij Natyka certificeren we de traceerbaarheid van alle ingrediënten die in onze recepten worden gebruikt, of het nu de geboorte en opgroeien van de dieren op de boerderij is, de slachterij, de productie in de fabriek of in de winkel. Dit geldt ook voor de overige ingrediënten.Al onze recepten bevatten gegarandeerd geen GMO’s.Onze recepten zijn getest door een onafhankelijke laboratorium  erkend. Dit laboratorium waarmerkt dat Natyka’s producten geen pesticiden en Mycotoxinen bevatten.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.