• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Kat » Voeding » Dieetvoeding » Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet

Wij geloven dat de juiste voeding alles kan veranderen

Bij Hill’s laten wij ons leiden door tientallen jaren van wetenschap en onderzoek om hondenvoer en kattenvoer te maken met een perfecte combinatie van smaak en voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft, zodat hij het beste uit zijn leven kan halen.

Iedere verandering begint met kennis

Of het nu gaat om een vooraanstaand onderzoek in de diervoedingsindustrie, het analyseren van de voedingswaarde van onze producten of om het selecteren van de optimale ingrediënten die de gezondheid van jouw huisdier ondersteunen, bij Hill’s baseren wij onze kennis op wetenschap om resultaten te boeken die jij kunt zien – hoe klein die verandering ook kan zijn.

 
Leidend in wetenschap

Met meer dan 220 dierenartsen,
PhD-voedingsdeskundigen en voedingswetenschappers ontwikkelen we baanbrekende innovaties voor de gezondheid van jouw huisdier.

 

Onderzoek, liefde en zorg

In ons Pet Nutrition Center helpen onze huisdieren (meer dan 900 honden en katten) ons om betere voeding te ontwikkelen voor huisdieren zoals die van jou.

 

Alles wat ze nodig hebben in iedere hap

Op basis van wetenschap stellen we een perfect gebalanceerde voeding samen, zodat jouw huisdier alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft. Niets meer en niets minder.

Een bedrijf geïnspireerd door een blindengeleidehond

De geschiedenis van Hill’s begint in 1939, toen een blinde man zijn dierenarts vroeg zijn zieke blindengeleidehond te helpen. Voeding was het antwoord op het probleem - en sindsdien helpen we huisdieren.

 
Veiligheidsnormen waarop je kunt vertrouwen

Onze kwaliteits- en veiligheidsnormen zijn zeer strikt, net zo streng als die voor fabrikanten van voeding voor mensen, dus bij het maken van voeding voor jouw hond of kat staat hun belang bij ons voorop.

 

VERTROUW OP DE HILL'S STANDAARD

Hart voor kwaliteit en veiligheid.


PRODUCTONTWIKKELING

Er werken bij Hill's meer dan 220 dierenartsen, voedingswetenschappers, technici en gepromoveerde voedingsdeskundigen samen aan de ontwikkeling van alle soorten Hill's huisdiervoeding om aan de behoeften van je hond of kat te voldoen.

 

INGREDIËNTEN

We accepteren alleen ingrediënten van leveranciers die aan strenge kwaliteitsnormen voldoen en die zijn goedgekeurd door Hill's.

Ieder ingrediënt wordt niet alleen onderzocht op veiligheid, maar we analyseren ook het ingrediëntenprofiel van ieder product op essentiële voedingsstoffen om zeker te zijn dat je huisdier de strikte, precieze samenstelling krijgt die het nodig heeft.

 

PRODUCTIE

We voeren jaarlijkse controles uit op de kwaliteitssystemen van iedere productiefaciliteit, om er zeker van te zijn dat we de hoge kwaliteit kunnen leveren die je huisdier verdient.

We eisen dat ze zich houden aan de huidige 'Good Manufacturing Practices' (goede productiepraktijken) en de hoge kwaliteitsnormen van Hill's zelf, zodat je dierenvoeding onder schone en hygiënische omstandigheden wordt gemaakt.

 

EINDPRODUCT

Om er zeker van te zijn dat de voeding voor je huisdier veilig is, voeren we dagelijks veiligheidseindcontroles uit op ieder Hill's voedingsproduct.

Alle eindproducten worden voor uitlevering fysiek geïnspecteerd en getest op essentiële voedingsstoffen, zodat we zeker weten dat de kwaliteit van de voeding voor je huisdier in iedere verpakking hetzelfde is.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.