• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Kat » Voeding » Hobbyfirst

Hobbyfirst

Het verhaal van HobbyFirst

Het verhaal van HobbyFirst begint in 1840 bij een man met passie voor zijn kippen. Steeds werden de beste granen van het veld geselecteerd, een hok vol kippen blakend van gezondheid was het resultaat. Het geheim van deze speciale mengelingen werd van generatie op generatie doorgegeven tot we ze vandaag met HobbyFirst tot bij jouw dieren brengen. Door de jaren heen werden de recepten uitgebreid en verfijnd tot we sinds 3 jaar met een volledig gamma als resultaat zitten.

We zijn die passie blijven vasthouden, de perfecte voeding samenstellen op basis van natuurlijke ingrediënten. En een wereld creëren waarin onze (huis)dieren gelukkig en gezond kunnen vertoeven.

Wij streven ernaar om niet alleen de perfecte mengelingen te bezorgen maar ook advies en expertise te bieden waar we kunnen. Zo willen we de wereld voor jou en je huisdieren een betere plek maken.

Daarnaast investeren we ook in zij die het minder goed hebben. Ieder jaar worden 4 incentives opgestart waarbij we zoveel mogelijk proberen bij te dragen aan de dieren die het minder goed hebben getroffen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.