• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Kat » Voeding » Iams Together for Vitality

Iams Together for Vitality

Specialistische Voeding voor je kat

Wij zijn van mening dat goede voeding verbazingwekkende dingen kan doen voor katten

 

Ons assortiment met heerlijke recepten kan helpen om de weerstand van uw kat te ondersteunen, vet te verbranden, spieren te behouden en een gezonde spijsvertering te bevorderen. We hebben ook speciale formules ontwikkeld om te helpen bij gewichtsverlies en om tandsteenvorming te verminderen.

We zijn er trots op dat we uw huisdier heerlijk voer kunnen bieden waar ze dol op zijn, en alle voedingsstoffen die ze nodig hebben van een vertrouwd merk met 70 jaar ervaring.

 

Voedingsfilosofie, een andere kijk op voeding voor huisdieren

Wij van IAMS willen uw huisdier graag blij en gezond houden. Daarom doen we al jaren onderzoek naar de gezondheid en voeding van huisdieren.   

Al sinds 1946 ontwikkelt IAMS dierenvoer met hoogwaardig dierlijk eiwit dat essentieel is voor het welzijn van uw huisdier, op basis van een eigen voedingsfilosofie.   

Goede voeding kan verbazingwekkende dingen doen voor huisdieren. Zo kan het hun weerstand ondersteunen en helpen om vet te verbranden, spierkracht te behouden en een gezonde spijsvertering te bevorderen. Goede voeding kan zelfs helpen bij de verzorging van het gebit van uw huisdier. Alles zit in een heerlijk recept waar ze elke dag echt van genieten.

 

Huisdiervoeding is volgens ons:

  • Op basis van dierlijk eiwit om katten en honden alle voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben

  • Afgestemd op elke levensfase. Ons puppyvoer helpt zelfs om puppy’s slimmer en beter trainbaar te maken

  • Met voordelen voor huisdieren en hun baasjes, zoals kattenvoer tegen haarballen of voor huishoudens met meerdere katten

Deze manier van denken maakt ons toonaangevend in voeding voor huisdieren.

Ons onderzoek, en de vooruitgang die we de afgelopen zeventig jaar hebben geboekt, hebben huisdiervoeding voor iedereen beter gemaakt.  

We hebben meerdere patenten en ons onderzoek heeft geleid tot acceptatie van onze vooruitgang op het gebied van gezondheid in de hele branche. 

We zijn erg trots op deze bijdragen, die helpen om de gezondheid van huisdieren wereldwijd te verbeteren.

 

Specialistische voeding om van te genieten. Alleen het beste is goed genoeg.

Kwaliteit staat centraal bij alles wat we doen. Voor onze recepten gebruiken we alleen hoogwaardige ingrediënten waar huisdieren dol op zijn. 

We hanteren ongelooflijk hoge eisen om de kwaliteit en veiligheid van onze ingrediënten te waarborgen en er zeker van te zijn dat onze voedzame formules gezond en veilig zijn voor huisdieren.

 

 

Ons streven naar Innovatie en kwaliteit

Bij IAMS zijn we nooit tevreden. Tijdens het productieproces onderwerpen we de ingrediënten voortdurend aan strenge controles, van de eerste steekproeven als ingrediënten binnenkomen tot het moment dat onze zakken voer de fabriek verlaten. 
 
We voeren meer dan 120 tests uit om de kwaliteit van elke zak IAMS voer te waarborgen. We nemen ook monsters van elke geproduceerde partij en testen deze uitgebreid om er zeker van te zijn dat het voer alle voedingsstoffen bevat die uw huisdier nodig heeft. Al onze ingrediënten worden beoordeeld aan de hand van strenge eisen voor voedselkwaliteit en -veiligheid.
 
Door middel van innovatief onderzoek, doorbraken en onze unieke voedingsfilosofie willen we katten en honden precies geven wat Paul Iams voor ogen had: een gelukkig en actief leven vol gezonde vitaliteit.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.