• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Kat » Voeding » Natvoer » Gimcat Superfoods

Gimcat Superfoods

Gezonde Superfoods – nu ook voor uw kat

Het is GimCat gelukt om zo genoemde "Superfoods" te creëren met speciale natuurlijke ingrediënten, die de gezondheid van katten bevorderen. Vanwege dit dubbele voordeel worden al onze nieuwe Superfood producten voortaan op de verpakking voorzien van de toevoeging "Duo".

Ons assortiment van functionele Superfoods met voedingssupplementen bestaat in totaal uit 13 nieuwe producten: in de variaties natvoer, sticks, tabs en pasta's. Hiermee heeft u dus vele mogelijkheden om de dagelijkse voeding van uw kat te verbeteren. Laat uw kat genieten van heerlijke en gevarieerde gezonde voeding met groenten en fruit in combinatie met lekkere vlees- en vissoorten.


Wat zijn Superfoods?

Superfoods behoren voor voeding-bewuste mensen al tot het dagelijkse eetpatroon. Het begrip Superfoods staat voor fruit, groenten en kruiden die een bovengemiddelde concentratie hebben van voedingsstoffen en daardoor een positief effect hebben op het hele organisme en het dagelijkse welzijn. Zo zijn alle Superfoods van nature rijk aan hoogwaardige mineralen en spoorelementen en niet te vergeten antioxidanten. Antioxidanten maken zogenoemde agressieve "vrije zuurstofradicalen" onschadelijk in de cellen en geven daardoor een effectieve cel bescherming.

Dr. Leopold-Temmler, diererarts voor huisdieren: “Voor hun gezondheid en welzijn hebben katten voldoende eiwitten, mineralen, vitaminen en spoorelementen nodig. Dus het is goed dat het assortiment van de nieuwe GimCat Superfood producten veel functionele ingrediënten bevatten..“

Bij het ontwikkelen van het concept voor de nieuwe voedingsmiddelen is erg veel rekening gehouden met de verdraagzaamheid van de producten. Dr. Gerd Großheider van de productontwikkeling van de firma Gimborn: “Niet alle soorten fruit en groenten zijn geschikt voor onze huisdieren. Vooral katten zijn gevoelig, en daarom is de samenstelling van de Superfoods speciaal voor hen met zorg gekozen..“

Welk nut hebben de GimCat Superfoods voor uw kat?

Het is juist, katten zijn carnivoren, dus vleeseters. Dat betekent overigens niet, dat bruikbare bestanddelen uit groente en fruit niet bijdragen aan de gezondheid en welzijn van katten. Vandaar dat wij deze producten hebben toegevoegd aan onze Superfood range.

  • GimCat Superfood Duo-Pasta‘s
  • GimCat Superfood Duo-Sticks
  • GimCat Superfood ShinyCat Duo
  • GimCat Superfood Duo-Snacks

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.