• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Kat » Voeding » Perfect Fit Premium Voer Voor Katten

Perfect Fit Premium Voer Voor Katten

FEED MOVE PLAY

DE JUISTE VOEDING VOOR UW HUISDIER

Ontdek onze unieke PERFECT FIT™ TOTAL 5 FORMULE. Deze pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van honden en katten aan, ongeacht hun leeftijd of levensstijl.

 
 

TOTAL 5 FORMULE

 

PERFECT FIT™ is hoogwaardige voeding die is ontwikkeld samen met vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM® Centre for Pet Nutrition om de jeugdigheid van uw huisdier te voeden, een leven lang. De ‘Total 5’ formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van alle katten en honden aan, ongeacht hun leeftijd of levensstijl.

Omdat we het meeste halen uit de relatie met ons huisdier wanneer ze gelukkig, gezond en levendig zijn, streven wij ernaar om hen te helpen om vitaal te blijven in iedere levensfase. Met onze complete kijk op de gezondheid van dieren letten we op: geavanceerde voeding, de juiste hoeveelheid beweging en mentale uitdaging. Het is onze gezondheidsfilosofie.

 

ONZE GEZONDHEIDSFILOSOFIE

We streven ernaar uw kat vitaal te houden door middel van onze holistische kijk op de gezondheid van huisdieren: geavanceerde voeding, de juiste hoeveelheid beweging en mentale uitdaging.

FEED

Begin met de juiste voeding die aansluit op de behoeften van uw kat.

MOVE
Houd haar lichaam gezond en vitaal door middel van voldoende beweging.

PLAY
Houd haar mentaal en fysiek gelukkig door voldoende met haar te spelen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.