• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Kat » Voeding » Renske 100% Natuurlijke Voeding voor Alle Huisdieren

Renske 100% Natuurlijke Voeding voor Alle Huisdieren

Renske Natuurlijke Diervoeding is de specialist in verantwoord voer. Ons voer is geschikt voor katten en honden van alle rassen en is ook zeer geschikt voor gevoelige of allergische katten en honden.

 

Al onze producten zijn glutenvrij en daarnaast hebben we genoeg keuze in graanvrije producten. De basis voor ons natuurlijke voer is liefde, vers vlees of verse vis en omega-3. Naast brokken voor volwassen honden en katten, bieden wij ook voer voor kittens, puppy's en senioren aan.

Verantwoord Voer

Al het voer van Renske is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Dat betekent dat er in onze producten geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Daarnaast bevat ons voer geen chemische antioxidanten. De dieren die wij gebruiken in onze voeding leven onder natuurlijke omstandigheden en zijn vrij van antibiotica. Verder voegen wij geen zout en suiker toe aan onze versproducten, om het zo gezond en natuurlijk mogelijk te houden voor jouw kat en hond. Onze producten zijn geheel veilig voor je lieverd. Doordat onze vers vlees maaltijden licht gestoomd zijn, blijven de goede eigenschappen van het verse vlees behouden. Alle schadelijke bacteriën, voor jou en je huisdier, zijn hierdoor wel uit het product verdwenen.

 

Producten voor jouw hond en kat

Renske Natuurlijke Diervoeding biedt diverse, verantwoorde producten aan om je kat en hond mee te verwennen. Met de diverse producten uit ons assortiment kun je eindeloos blijven variëren, om je lieveling iedere dag van de week te verrassen! Al onze producten voor huisdieren zijn graanvrij, waardoor onze producten zeer geschikt zijn voor gevoelige of allergische katten en honden. De vleespercentages in onze producten zijn erg hoog, waardoor ons voer een verrukkelijke maaltijd is voor je huisdier.

Wij bieden de volgende producten aan:

  • Super Premium droogvoer
  • Vers Maaltijden
  • Gezonde beloningen
  • Voedingssupplementen

Wil je Renske voer kopen? Natte Neusjes biedt een ruim assortiment van Resnke verantwoord voer aan, waaronder brokken en vers vlees.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.