• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Kat » Voeding » Smolke Alles Voor een Gezond Huisdier

Smolke Alles Voor een Gezond Huisdier

Om jouw huisdier in een optimale conditie te houden biedt Smølke complete Alles-in-één voeding van topkwaliteit!

Boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een glanzende vacht, een schoon gebit en ondersteuning bieden voor gezonde urinewegen! Het voeren van Smølke zorgt ervoor dat je de zekerheid hebt van een complete voeding. De voedingen van Smølke hebben altijd een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten, precies afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw kat of hond. En dat ook nog eens voor een eerlijke en betaalbare prijs. Dat maakt Smølke tot de beste prijs/kwaliteitskoop in het premium segment!

Dit wil je weten!

Smølke wil alleen het beste voor jouw hond of kat. 

Een goede verzorging van je huisdier gaat natuurlijk verder dan alleen een goede voeding. Om je op weg te helpen met de belangrijkste vragen, kennis, tips en weetjes over de voeding, verzorging én het gedrag van je huisdier hebben wij al deze informatie overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Staat jouw vraag of onderwerp er niet bij? Neem dan gerust contact met Smolke op. Dagelijks zitten onze experts voor je klaar om je te helpen. We zullen je altijd voorzien van een objectief advies en doen ons uiterste best om je verder op weg te helpen!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.