• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Kat » Voeding » Symply

Symply

Bij Symply geloven we dat dierenvoeding gezond, perfect uitgebalanceerd, natuurlijk en vooral heerlijk moet zijn!

We moeten toegeven dat het opruimen na je hond een van de meer onaangename taken is van een verantwoordelijke eigenaar van huisdieren. Symply hondenvoer voeren kan deze ervaring een beetje aangenamer maken!

We gebruiken hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die goed verteerbaar zijn, zodat het meeste voedsel dat je in de kom doet, in je huisdier verdwijnt en wordt gebruikt om sterk te worden, van het leven te genieten en er gezond uit te zien. Als gevolg hiervan zult u minder uit de andere kant zien komen, wat een beetje gemakkelijker te pakken en weg te doen is.

  • Meer van het hondenvoer wordt gebruikt door het spijsverteringsstelsel van de hond
  • U hoeft minder te voeden om een ​​optimale gezondheid te bereiken, aangezien onze producten voedingsdichter zijn. Elke hap bevat meer knapperige goedheid!

WAT IS ER MIS MET HET VOEREN VAN EEN GOEDKOPER MERK VOOR DIERENVOEDING?

Als u voer van lagere kwaliteit, minder verteerbaar voer, heeft uw huisdier meer kans op spijsverteringsstoornissen zoals diarree en overmatige winderigheid. Vanwege de lagere verteerbaarheidsniveaus moeten de dagelijkse voedingshoeveelheden groter zijn, zodat uw huisdier voldoende voeding krijgt. Er is maar één uitkomst ... meer om op te ruimen en weg te gooien!

VOORDELEN VAN SYMPLY VOEREN

  • Verlaag het volume van de ontlasting
  • Betere consistentie van de ontlasting - gemakkelijker schoon te maken
  • Minder spijsverteringsstoornissen zoals diarree
  • PLUS het kan eigenlijk goedkoper zijn

Als uw hond lijdt aan jeukende huid, roos, een doffe vacht, droge huid, rode / ontstoken huid of haarverlies, dan kan hij een voedselallergie of -intolerantie hebben.

Bepalen voor welk ingrediënt uw hond allergisch is, is een lastige zaak en een kwestie van vallen en opstaan. Er zijn echter ingrediënten waarvan algemeen bekend is dat ze problemen veroorzaken zoals tarwegluten, maïs, rundvlees, zuivelproducten en kunstmatige conserveermiddelen.

Hoe Symply kan helpen

OPTIMALE NIVEAUS VAN LINOLZUUR (OMEGA 6)

Een essentieel vetzuur dat nodig is voor een gezonde huid en vacht. Vergelijk de niveaus in Symply met andere toonaangevende merken om te zien waarom Symply-huisdieren er het beste uitzien!

HYPOALLERGENE INGREDIËNTEN

Ons hondenvoer bevat altijd de ingrediënten die als een lager allergierisico worden beschouwd. Het is vrij van tarwegluten, soja, zuivel, rundvlees, kip, groeihormonen en kunstmatige toevoegingen, allemaal bekend als de oorzaak van allergische reacties bij honden die irritaties kunnen veroorzaken en langdurig krabben kunnen veroorzaken.

OPTIMALE ZINKNIVEAUS

Zink helpt bij het herstellen en onderhouden van een gezonde huid.

GEEN NASTIES!

Geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen waarvan bekend is dat ze allergische reacties bij honden veroorzaken.

BEPERKTE INGREDIËNTEN EN VASTE FORMULE

We gebruiken geen onnodige vulstoffen die de kans op een allergische reactie vergroten en we gebruiken een vaste formule zodat u weet dat onze ingrediënten niet van batch tot batch veranderen.

Veel hondenvoer gebruikt 'dierlijke bijproducten' als een beschrijving van hun ingrediënten; omdat dit kan bestaan ​​uit verschillende delen van dieren, zoals koppen, voeten en darmen, en kan het afkomstig zijn van verschillende dieren, zoals koeien, schapen en paarden, is het erg moeilijk om een ​​consistente formule te houden en uw hond kan een plotselinge reactie op een voedingsmiddel ondanks dat het eerder niet reageerde.

GEEN VIEZIGHEID

Ons assortiment bevat geen kunstmatige kleuren en smaakstoffen en is op natuurlijke wijze bewaard. We hebben een vaste formule gebruikt, zodat je elke keer weet wat je krijgt! Tarwe- en tarweglutenvrij om veel voorkomende allergieën te voorkomen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.