• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Kat » Voeding » Yarrah Bio Organisch Sinds 1992

Yarrah Bio Organisch Sinds 1992

Biologisch voer voor honden en katten.

Ons voer is zuiver en gewoon beter voor je dier. Ga voor natuurlijk, proefdiervrij en duurzaam.

Beter voor jouw dier, beter voor alle dieren.

Stap Over op Organic, 87% van de eigenaren ziet positief resultaat na de overstap op biologisch voer van Yarrah.

 

Over Yarrah

Wij zijn de eerste diervoerproducent van Nederland met een complete range aan biologische producten. Al sinds 1992 werken wij uitsluitend met kippen, runderen en kalkoenen die een beter leven hebben gehad. Vlees uit megastallen of plofkippen kom je bij ons dus niet tegen.

 

Waarom biologisch?

Simpel. Biologisch is 100% puur en dus gezond. We waren al bio toen bio nog alles met geitenwollen-sokken te maken had. Yarrah is ontstaan uit een gezond ongenoegen over de misstanden in de dierenvoermarkt. Bio is voor ons geen hype maar een bewuste keuze om een positieve verandering teweeg te brengen.

 

Een betere wereld begint…

We halen onze ingrediënten zelf bij boeren en veehouders die -net als wij- de wereld graag wat beter maken. Vertrouwen is goed, maar controle moet. Daarom bezoekt de kwaliteitsmanager van Yarrah alle leveranciers persoonlijk om met eigen ogen te zien dat de dieren een beter leven hebben.

87%
van de baasjes ziet resultaat NA OVERSTAP OP BIOLOGISCH

 

Niks chemisch of GMO

Misschien overbodig om te vermelden, maar de producten van Yarrah zijn vrij van chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, geraffineerde suikers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Zelfs de dieren die uiteindelijk in ons voer verwerkt worden, eten biologisch voer dat niet bespoten is met allerlei nare pesticiden.

 

De dierenarts over Yarrah...

“Door beter opneembare eiwitten en het ontbreken van kunstmatige geur- en smaakstoffen verdwijnen klachten meestal al na een maand.”
Wim de Leeuw, Dierenarts in Valkenburg

 

Beter voor álle dieren

Yarrah is niet alleen goed voor je hond of kat, maar gewoonweg beter voor álle dieren. Ook de dieren die uiteindelijk in ons voer terecht komen, moeten een beter leven hebben gehad. Het is belangrijk dat ze zowel tijd als ruimte hebben om te leven; uiteraard binnen én buiten. Respect is het sleutelwoord. Zijn we echt beter? Volgens de Dierenbescherming zeker: die verleent ons sinds 2015 als enige diervoerproducent het Beter Leven Keurmerk. Natuurlijk met de volle drie sterren.


Proefdiervrij

We hebben geen kennels met honden en katten die nieuwe producten voor ons testen. Willen we een nieuw product op de markt zetten, dan vragen we baasjes of hun dier het product mag uitproberen. Als de honden of katten het product lekker vinden en als het echt iets toevoegt in het assortiment, dan wordt het product gelanceerd.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.