• Welkom bij Pawsome webshop!
  • Verzending op maandag en donderdag*
  • Expres levering mogelijk*
  • Verzending GRATIS vanaf €50*
Home » Retourneren

Product retourneren

 

Wil je een product of pakket retourneren? Dan vragen wij je eerst, binnen veertien kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, contact op te nemen met onze klantenservice voordat je de goederen terugstuurt. Wij vragen je hierbij direct het artikelnummer van het artikel dat je wilt retourneren aan ons door te geven.

Nadat wij je bericht hebben ontvangen voorziet onze klantenservice je van een retourdocument en de instructies voor de retourzending. Wij vragen je deze instructies zorgvuldig op te volgen, zodat de retourzending in goede orde verzonden en verwerkt kan worden.

Je kunt je pakket kosteloos retourneren via Bpost of PostNL. Via de link in de e-mail die je van ons ontvangt kun je een label maken om het pakket af te geven bij een Bpostkantoor, mits dit mogelijk is op basis van het gewicht en de omvang van het pakket.

Pawsome zal de verzendkosten voor de Herroeping / Retourzending van de goederen enkel in volgende gevallen voor hun rekening nemen:

  1. Er is iets fundamenteels mis met de goederen. Deze moeten zich ook in de originele verpakking bevinden en ongebruikt zijn. (voeding, snacks en aanverwanten kunnen omwille van hygiënische redenen niet geretourneerd worden.
  2. Er zijn door Pawsome verkeerde goederen geleverd.

Bij een gedeeltelijke terugzending van de goederen worden in geen geval de verzendkosten vergoed.

Herroepingsrecht

Particuliere klanten (consumenten) hebben het recht een koopovereenkomst binnen veertien kalenderdagen te annuleren. Ben je niet tevreden over je aankoop? Neem dan contact met ons op via de bovenstaande instructies. We helpen je graag om het artikel naar ons terug te sturen. Bij het herroepingsrecht zijn de verzendkosten ten laste van de koper. (behalve voor uitzonderingen voor retour, zoals vermeld in punt 1 en 2 hierboven)

Bij een gedeeltelijke terugzending van de goederen worden in geen geval de verzendkosten vergoed.

 

Om een retouraanvraag te doen of bestelling te herroepen, kun je ons herroepingsformulier invullen en per e-mail opsturen naar klantenservice@pawsome.be

Wil je graag meer weten over het herroepingsrecht, neem dan hier een kijkje.